Házirend

1. Művelődési és szórakozási joga alapján – zártkörű vagy belépőjegy váltásával látogatható rendezvények kivételével – nyitvatartási időben minden érdeklődő látogathatja a Közösségi Színtér, a Könyvtár és a Teleház helyiségeit saját felelősségére, külön szabályozás szerint veheti igénybe kulturális berendezéseit, felszerelését és más eszközeit, ha betartja az emberi együttélés, a közösségi és társas élet szabályait.
2. Az érdeklődők zavartalan tevékenységét és szórakozását a közösségi- és társas élet szabályainak megtartásával, megfelelő kulturális magatartásával segítse minden látogató!
3. A Közösségi Színtér, a Könyvtár és a Teleház közösségi célokat szolgál, ezért védelme, berendezésének, felszerelésének anyagi felelősséggel történő használata, a rend megtartása minden látogató érdeke és kötelessége. Az épületben elhelyezett hirdetmények, kiállítási és reklám felületek takarása, rongálása, eltávolítása szankciót vonhat maga után. Az épületben és a hozzá tartozó területen szemetelni Tilos!
4. Rendezvények esetén a látogatók személyes tárgyaiért felelősséget nem vállalunk.
5. 14 éven aluli gyermek a 20 óra utáni rendezvényeket csak szülői felügyelettel látogathatja.
6. A Közösségi Színtér, a Könyvtár és a Teleházban történő rendbontás esetén az ügyelettel megbízott dolgozó a rendbontót kitilthatja az épületből véglegesen vagy bizonyos időre.
7. A Közösségi Színtér, a Könyvtár és a Teleház területén parkolni TILOS!
8. A Közösségi Színtér, a Könyvtár és a Teleházban dohányozni TILOS! A kijelölt dohányzóhely az udvaron táblával jelölt, a hamutartó használata kötelező.
9. A látogatók fényképet, videofelvételt és hangfelvételt az épületben csak a szakmai ügyeletes engedélyével készíthetnek.
10. A látogatók, az ügyfelek, a vendégek a Közösségi Színtér, a Könyvtár és a Teleház területére való belépéssel elismerik és tudomásul veszik, hogy a meglátogatott programon, rendezvényen róluk képi- illetve hangfelvétel készülhet, és hozzájárulnak, hogy azokat a feladatellátás során kommunikációs eszközeinken megjelenítjük.

Kérjük minden Kedves Látogatónktól a fentiek tudomásulvételét és betartását!

Kellemes és tartalmas kikapcsolódást kívánunk szolgáltatásaink igénybevételekor!

Ruzsa, 2021. április 06.
Sánta Gizella
polgármester